|
FoxPro Fox drangulije i druge sitnice
|
| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
| Autor |
Poruka |
Zed McJack Site Admin

Pridružio: 31 Okt 2006 Poruke: 258 Lokacija: Bečej
|
Poslao: Uto Jan 15, 2008 12:42 pm Naslov: FoxRockX |
|
|
Iako mi se čini da je trend kod nas da se ne čita literatura na engleskom o Fox-u, ipak za one koje to interesuje imam novu vest.
Naime, od tri magazina posvećena VFP-u
1. UTMag-ov zadnji broj je iz marta 2007, što ga čini prilično mrtvim.
2. FoxTalk posle preuzimanja u 2006-oj stalno štampa stare članke, dok je
3. FoxPro Advisor ukinut i sada postoji samo kao sekcija članaka u okviru Database Advisor-a
Ovu prazninu poznati Foxovac Rainer Becker odlučio je da popuni izdavanjem novog magazina u elektronskom i štampanom obliku pod imenom FoxRockX.
Većina poznatih autora će biti tu a najavljene teme su:
Sedna extensions,
VFP 9 SP2,
VFPX,
business topics,
Vista,
extending with .NET,
new tools,
tips and tricks,
čuveni KitBox i drugo
Ostaje nam samo da sačekamo objavljivanje najavljeno za početak 2008 i da uživamo u tekstovima
Ups, zaboravih da ostavim bar jedan link |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
slobodan Poručnik

Pridružio: 01 Nov 2006 Poruke: 338 Lokacija: Bečej
|
Poslao: Sre Jan 16, 2008 9:39 am Naslov: |
|
|
Ovo je dobra vest, i nadam se da će biti nešto od toga.
Bio sam pretplaćen do 07/2007 na FoxTalk i kada je trebalo da obnovim pretplatu naišao sam na nepremostive teškoće. Oni su mi svakog meseca "uredno" slali kovertu sa narudžbenicom i ponuđenim popustom za produženje pretplate. I to svakog meseca, bez pravila, različitu cifru - od 99$ do 159$. Samo da uplatim, i da se ne sekiram.... Pri tome, bilo je nemoguće da ih kontaktiram a trebale su mi instrukcije za plaćanje wire transferom. Nijedan od linkova za kontakt na njihovom sajtu nije radio - redovno mi se email vraćao kao neuručen, a na poslate fax-ove nisam dobio ni jedan odgovor. Redizajnirali su štampano izdanje, isto tako i sajt. Bolje da nisu, a bolje da ti novi vlasnici nikad nisu ni preuzeli "Pinnacle Publishing". Ovako, jedan zaista sjajan časopis je sasvim upropašćen.
FoxPro Advisor je tehnički bio savršeniji, a sećam se da je svojevremeno bilo moguće 'ladno naručiti 3-mesečnu trial pretplatu, pa kad to istekne, onda opet, samo uz novu email adresu. Svi primerci su stizali na vreme, i to sve u vreme sankcija, eeej...
Šta da kažem, sem - šteta.... _________________ Postoji 10 vrsta ljudi: oni koji razumeju binarne brojeve i oni drugi.
 |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|