FoxPro forum FoxPro
Fox drangulije i druge sitnice

FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe   Registruj seRegistruj se 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

FoxRockX

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    FoxPro forum -> Generalno
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
Zed McJack
Site Admin
Site Admin

Pridružio: 31 Okt 2006

PorukaPoslao: Uto Jan 15, 2008 12:42 pm    Naslov: FoxRockX Odgovoriti sa citatom

Iako mi se čini da je trend kod nas da se ne čita literatura na engleskom o Fox-u, ipak za one koje to interesuje imam novu vest.

Naime, od tri magazina posvećena VFP-u

1. UTMag-ov zadnji broj je iz marta 2007, što ga čini prilično mrtvim.
2. FoxTalk posle preuzimanja u 2006-oj stalno štampa stare članke, dok je
3. FoxPro Advisor ukinut i sada postoji samo kao sekcija članaka u okviru Database Advisor-a

Ovu prazninu poznati Foxovac Rainer Becker odlučio je da popuni izdavanjem novog magazina u elektronskom i štampanom obliku pod imenom FoxRockX.

Većina poznatih autora će biti tu a najavljene teme su:

Sedna extensions,
    VFP 9 SP2,
    VFPX,
    business topics,
    Vista,
    extending with .NET,
    new tools,
    tips and tricks,
    čuveni KitBox i drugo

Ostaje nam samo da sačekamo objavljivanje najavljeno za početak 2008 i da uživamo u tekstovima Wink

Ups, Shocked Smile zaboravih da ostavim bar jedan link
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora MSN Messenger
slobodan
Poručnik
Poručnik

Pridružio: 01 Nov 2006

PorukaPoslao: Sre Jan 16, 2008 9:39 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Ovo je dobra vest, i nadam se da će biti nešto od toga.

Bio sam pretplaćen do 07/2007 na FoxTalk i kada je trebalo da obnovim pretplatu naišao sam na nepremostive teškoće. Oni su mi svakog meseca "uredno" slali kovertu sa narudžbenicom i ponuđenim popustom za produženje pretplate. I to svakog meseca, bez pravila, različitu cifru - od 99$ do 159$. Samo da uplatim, i da se ne sekiram.... Pri tome, bilo je nemoguće da ih kontaktiram a trebale su mi instrukcije za plaćanje wire transferom. Nijedan od linkova za kontakt na njihovom sajtu nije radio - redovno mi se email vraćao kao neuručen, a na poslate fax-ove nisam dobio ni jedan odgovor. Redizajnirali su štampano izdanje, isto tako i sajt. Bolje da nisu, a bolje da ti novi vlasnici nikad nisu ni preuzeli "Pinnacle Publishing". Ovako, jedan zaista sjajan časopis je sasvim upropašćen.

FoxPro Advisor je tehnički bio savršeniji, a sećam se da je svojevremeno bilo moguće 'ladno naručiti 3-mesečnu trial pretplatu, pa kad to istekne, onda opet, samo uz novu email adresu. Svi primerci su stizali na vreme, i to sve u vreme sankcija, eeej...

Šta da kažem, sem - šteta....
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Odgovori na poruku    FoxPro forum -> Generalno Sva vremena su GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu