| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
| Autor |
Poruka |
slobodan Poručnik

Pridružio: 01 Nov 2006 Poruke: 338 Lokacija: Bečej
|
Poslao: Čet Sep 04, 2008 12:10 pm Naslov: FoxPro Usergroup Srbija susret broj 3 |
|
|
Nešto smo proredili sa našim okupljanjima naše male user grupe - prošle godine smo imali dva okupljanja, ove godine za sada nula...
Da podsetim, prvi skup je bio u Bečeju, drugi u Zrenjaninu.
Ima li neko ideju/predlog Da nekog proglasimo za dobrovoljca? _________________ Postoji 10 vrsta ljudi: oni koji razumeju binarne brojeve i oni drugi.

Poslednji put izmenio slobodan dana Ned Dec 21, 2008 10:43 am, izmenio ukupno 4 puta |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Zed McJack Site Admin

Pridružio: 31 Okt 2006 Poruke: 258 Lokacija: Bečej
|
Poslao: Pet Sep 05, 2008 6:18 am Naslov: |
|
|
Ja se odmah prijavljujem za učešće.
Ako se ispravno sećam, niko nije rekao da je zainteresovan za oraganizaciju sledećeg susreta.
Mada ako bude dovoljno zainteresovanih za učešće možda nešto i smislimo  _________________ Mrav od 120 kg |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
brki Kaplar

Pridružio: 01 Nov 2006 Poruke: 35 Lokacija: Be?ej
|
Poslao: Pet Sep 05, 2008 7:02 am Naslov: |
|
|
Koliko ja vidim nešto smo "utanjili" i sa javljanjima na forumu a o dobrovoljnoj prijavi mesta skupa da ne govorimo.
Što je Zdravko rekao, treba videti koliko nas je pa bi se onda moglo razgovarati i na temu lokacije?
Kao što sam bio ZA i prošlih puta tako je i sada te se prijavljujem za učešće.
Pozdrav! _________________ BRKETA NAJSTRAŠNIJI-Ako imate problema sa datumom na ra?unaru TAJ SAM!!!!! |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
plb Kaplar

Pridružio: 11 Jun 2007 Poruke: 44 Lokacija: novi sad
|
Poslao: Pet Sep 05, 2008 1:34 pm Naslov: |
|
|
Racunajte i na mene
Puno pozdrava svima, izgleda da smo svi jos godisnjeodmorski raspolozeni |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Salex Kaplar

Pridružio: 20 Apr 2007 Poruke: 22 Lokacija: Zrenjanin
|
Poslao: Uto Sep 16, 2008 1:35 pm Naslov: Naravno |
|
|
Zrenjaninska ekipa je zainteresovana, kao i uvek, za druĹľenje. PredlaĹľem da se javi neko npr. iz Pariza, Praga, BeÄŤa,... kao dobrovoljac-organizator-sponzor.  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
zokk2304 Regrut

Pridružio: 01 Nov 2006 Poruke: 17 Lokacija: Be?ej
|
Poslao: Čet Sep 25, 2008 11:13 am Naslov: druĹľenje |
|
|
Moram priznati da sam se ulenjio pa često obilazim ove stranice, ali to ne znači da ne radim. Evo i mene za druženje i ukoliko nema drugih predloga ja sam za "termalac" ( termalni bazen ) u centru Bečeja, gde se možemo okupati (bez obzira na spoljašnje uslove ), nešto malo klopati i družiti se.
Ja dakle oma prešao na drugo poluvreme. Ĺ to se tiÄŤe prvog poluvremena prihvatam sve predloge . Pozdrav svim foxumašima! _________________ Pripada ti onoliko znanja koliko znaš da pitaš |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
draganmlad Kaplar

Pridružio: 28 Jan 2008 Poruke: 62
|
Poslao: Uto Okt 07, 2008 12:07 pm Naslov: |
|
|
Za sve ljubitelje fox-a
Postavljam pitanje da li moze organizacija da se odrzi u Vrscu !
Vreme i datum prepustam Vam svima da date predloge i da se dogovorimo, ali da to bude jedan vikend (moze i radan dan) do kraja decembra 2008.
Pozdrav |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
slobodan Poručnik

Pridružio: 01 Nov 2006 Poruke: 338 Lokacija: Bečej
|
Poslao: Uto Okt 07, 2008 1:37 pm Naslov: |
|
|
Evo ovo je, čini mi se, prvi konkretan predlog za mesto i organizaciju i ja ga sasvim podržavam. Naravno da može da bude Vršac - biće potrebno malo truda i dobre volje oko organizacije, za šta može da dobro dođu neka iskustva od prva dva susreta.
Osim mesta i termina, treba osmisliti i dnevni red, tj. teme za izlaganja, prezentacije i diskusiju, kako bi sve ovo imalo i nekog konkretnog smisla. Naravno, treba računati i na tačku razno (to je ono sa pevanjem pićem i pucanjem ), za koju nam obično inspiracije ne nedostaju
Predložio bih da se u nastavku ove teme vrše prijave zainteresovanih, kako za pomoć i predloge oko organizacije, tako i za prisustvo.
Znači, evo početnih listi predloga:
A. Mesto
1. Vršac
B. Termin
- jedna od subota u decembru (mislim da je subota realno najpraktičnije rešenje)
C. Zainteresovani
1. slobodan
2. Zed McJack
3. brki
4. plb
5. Salex + ostala ekipa iz Zrenjanina (napraviti spisak), ukupno Nzr
((4+Nzr)+1). zokk2304
((4+Nzr)+2). draganmlad
Svi zainteresovani neka se priključe i dopišu se u ove liste čuvenom Copy-Paste metodom. Kada skupimo kritičnu masu, onda možemo dalje konkretnije.
Pozdravljam sve one koji su bili na prva dva susreta a sve novije članove pozivam da se priključe. Fotografije sa prethodnih skupova su dostupne na ovom forumu - bila su to lepa (a pomalo i korisna ) druženja. _________________ Postoji 10 vrsta ljudi: oni koji razumeju binarne brojeve i oni drugi.
 |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
velanac Kaplar

Pridružio: 16 Dec 2006 Poruke: 68 Lokacija: Uljma
|
Poslao: Uto Okt 07, 2008 6:48 pm Naslov: |
|
|
Meni Vršac odgovara svakako, tu sam i za ucešće i da pomognem oko organizacije. Jos sam razmišljao kako nemam sa kim to u Vršcu da organizujem , baš sam iznenađen. Nisam znao da ovde ima još mojih zemljaka , baš se radujem.Pozdrav. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Zed McJack Site Admin

Pridružio: 31 Okt 2006 Poruke: 258 Lokacija: Bečej
|
Poslao: Sre Okt 08, 2008 6:43 am Naslov: |
|
|
Pozdravljam uspešnu prijavu organizacije susreta,
Vršac je ok, oko 160km od Bečeja što je prema mojim dosadašnjim iskustvima puta u Belu Crkvu, bliže 3 sata puta nego 2, ali ne marim.
draganmlad reče do kraja decembra 2008 ja navijam da to bude što pre, ako ne već u novembru onda neka bude prva subota u decembru što je 06.12.2008. _________________ Mrav od 120 kg |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
acadns Regrut

Pridružio: 29 Jun 2007 Poruke: 15 Lokacija: Novi Sad
|
Poslao: Sre Okt 08, 2008 6:44 am Naslov: |
|
|
Pozdrav svima !
| slobodan :: |
A. Mesto
1. Vr�ac
B. Termin
- jedna od subota u decembru (mislim da je subota realno najprakti�nije re�enje)
C. Zainteresovani
1. slobodan
2. Zed McJack
3. brki
4. plb
5. Salex + ostala ekipa iz Zrenjanina (napraviti spisak), ukupno Nzr
((4+Nzr)+1). zokk2304
((4+Nzr)+2). draganmlad
((4+Nzr)+3). acadns
Svi zainteresovani neka se priklju�e i dopi�u se u ove liste �uvenom Copy-Paste metodom. Kada skupimo kriti�nu masu, onda mo�emo dalje konkretnije.
. |
Nisam nesto aktivan u smislu konkretne komunikacije ali svakodnevno pratim razvoj dogadjaja i koristim Vasa iskustva koja su i te kako primenljiva. Rado bih se sa Vama druzio pa se evo prijavljujem. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
draganmlad Kaplar

|
Poslao: Sre Okt 08, 2008 12:26 pm Naslov: |
|
|
Hvala na odzivu,
Neka mi se jave organizatori prvog, i drugog susreta (moze i kolega iz Uljme), cisto da mi daju sugestije i predloge.
Kazite mi sa kolikim brojem cemo da pocnemo organizaciju.
Neka svako da predlog koju subotu da se sastanemo i od koliko sati, vecina odlucuje (nadam se da se slazete)
Pozdrav |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
draganmlad Kaplar

|
Poslao: Sre Okt 08, 2008 12:34 pm Naslov: |
|
|
Molim Administratora,
da okupljanje prikaze na sajtu kao UDARNU I NOVU VEST da bi svi mogli da vide cim pogledaju sajtu.
A sve Vas molim da to objavite sirom Srbije na svim sajtovima (u zavisnosti od Vasih mogucnosti), verujem da nas fox-ce ima puno vise.
Pozdrav |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
velanac Kaplar

Pridružio: 16 Dec 2006 Poruke: 68 Lokacija: Uljma
|
Poslao: Čet Okt 09, 2008 8:50 am Naslov: |
|
|
| "Draganmlad" poslao sam ti privatnu poruku ali nisam siguran dali one funkcionišu.Evo mojih brojeva 0641299066 ili 013898874.Ovo možda nije poruka za ovu temu ali nemam drugog načuna da se javim čoveku .Čujemo se.Vladimir. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
draganmlad Kaplar

|
Poslao: Čet Okt 09, 2008 8:59 am Naslov: |
|
|
Ok
Zovem te |