FoxPro forum FoxPro
Fox drangulije i druge sitnice

FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe   Registruj seRegistruj se 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

FoxPro Usergroup Srbija susret broj 3
Idi na stranu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeći

Napiši novu temu   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati    FoxPro forum -> Konferencije, sastanci, druženje
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
slobodan
Poručnik
Poručnik

Pridružio: 01 Nov 2006

PorukaPoslao: Čet Sep 04, 2008 12:10 pm    Naslov: FoxPro Usergroup Srbija susret broj 3 Odgovoriti sa citatom

Nešto smo proredili sa našim okupljanjima naše male user grupe - prošle godine smo imali dva okupljanja, ove godine za sada nula... Confused
Da podsetim, prvi skup je bio u Bečeju, drugi u Zrenjaninu.

Ima li neko ideju/predlog Question Da nekog proglasimo za dobrovoljca?

Poslednji put izmenio slobodan dana Ned Dec 21, 2008 10:43 am, izmenio ukupno 4 puta
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email MSN Messenger
Zed McJack
Site Admin
Site Admin

Pridružio: 31 Okt 2006

PorukaPoslao: Pet Sep 05, 2008 6:18 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Ja se odmah prijavljujem za učešće.

Ako se ispravno sećam, niko nije rekao da je zainteresovan za oraganizaciju sledećeg susreta. Shocked

Mada ako bude dovoljno zainteresovanih za učešće možda nešto i smislimo Wink
brki
Kaplar
Kaplar

PorukaPoslao: Pet Sep 05, 2008 7:02 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Koliko ja vidim nešto smo "utanjili" i sa javljanjima na forumu a o dobrovoljnoj prijavi mesta skupa da ne govorimo.
Što je Zdravko rekao, treba videti koliko nas je pa bi se onda moglo razgovarati i na temu lokacije?
Kao što sam bio ZA i prošlih puta tako je i sada te se prijavljujem za učešće.

Pozdrav!
plb
Kaplar
Kaplar

Pridružio: 11 Jun 2007

PorukaPoslao: Pet Sep 05, 2008 1:34 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Racunajte i na mene
Puno pozdrava svima, izgleda da smo svi jos godisnjeodmorski raspolozeni
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Salex
Kaplar
Kaplar

Pridružio: 20 Apr 2007

PorukaPoslao: Uto Sep 16, 2008 1:35 pm    Naslov: Naravno Odgovoriti sa citatom

Zrenjaninska ekipa je zainteresovana, kao i uvek, za druĹľenje. PredlaĹľem da se javi neko npr. iz Pariza, Praga, BeÄŤa,... kao dobrovoljac-organizator-sponzor. Smile
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora
zokk2304
Regrut
Regrut

PorukaPoslao: Čet Sep 25, 2008 11:13 am    Naslov: druĹľenje Odgovoriti sa citatom

Moram priznati da sam se ulenjio pa često obilazim ove stranice, ali to ne znači da ne radim. Evo i mene za druženje i ukoliko nema drugih predloga ja sam za "termalac" ( termalni bazen ) u centru Bečeja, gde se možemo okupati (bez obzira na spoljašnje uslove ), nešto malo klopati i družiti se.
Ja dakle oma prešao na drugo poluvreme. Što se tiče prvog poluvremena prihvatam sve predloge Smile. Pozdrav svim foxumašima!
draganmlad
Kaplar
Kaplar

Pridružio: 28 Jan 2008

PorukaPoslao: Uto Okt 07, 2008 12:07 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Za sve ljubitelje fox-a

Postavljam pitanje da li moze organizacija da se odrzi u Vrscu !

Vreme i datum prepustam Vam svima da date predloge i da se dogovorimo, ali da to bude jedan vikend (moze i radan dan) do kraja decembra 2008.

Pozdrav
Nazad na vrh
slobodan
Poručnik
Poručnik

PorukaPoslao: Uto Okt 07, 2008 1:37 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Evo ovo je, čini mi se, prvi konkretan predlog za mesto i organizaciju i ja ga sasvim podržavam. Naravno da može da bude Vršac - biće potrebno malo truda i dobre volje oko organizacije, za šta može da dobro dođu neka iskustva od prva dva susreta.

Osim mesta i termina, treba osmisliti i dnevni red, tj. teme za izlaganja, prezentacije i diskusiju, kako bi sve ovo imalo i nekog konkretnog smisla. Naravno, treba računati i na tačku razno (to je ono sa pevanjem pićem i pucanjem Wink), za koju nam obično inspiracije ne nedostaju Smile

Predložio bih da se u nastavku ove teme vrše prijave zainteresovanih, kako za pomoć i predloge oko organizacije, tako i za prisustvo.
Znači, evo početnih listi predloga:

A. Mesto
1. Vršac

B. Termin
- jedna od subota u decembru (mislim da je subota realno najpraktičnije rešenje)

C. Zainteresovani
1. slobodan
2. Zed McJack
3. brki
4. plb
5. Salex + ostala ekipa iz Zrenjanina (napraviti spisak), ukupno Nzr
((4+Nzr)+1). zokk2304
((4+Nzr)+2). draganmlad

Svi zainteresovani neka se priključe i dopišu se u ove liste čuvenom Copy-Paste metodom. Kada skupimo kritičnu masu, onda možemo dalje konkretnije.

Pozdravljam sve one koji su bili na prva dva susreta a sve novije članove pozivam da se priključe. Fotografije sa prethodnih skupova su dostupne na ovom forumu - bila su to lepa (a pomalo i korisna Smile) druženja.
velanac
Kaplar
Kaplar

Pridružio: 16 Dec 2006

PorukaPoslao: Uto Okt 07, 2008 6:48 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Meni Vršac odgovara svakako, tu sam i za ucešće i da pomognem oko organizacije. Jos sam razmišljao kako nemam sa kim to u Vršcu da organizujem Laughing , baš sam iznenađen. Nisam znao da ovde ima još mojih zemljaka Razz , baš se radujem.Pozdrav.
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora
Zed McJack
Site Admin
Site Admin

Pridružio: 31 Okt 2006

PorukaPoslao: Sre Okt 08, 2008 6:43 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Pozdravljam uspešnu prijavu organizacije susreta,
Vršac je ok, oko 160km od Bečeja što je prema mojim dosadašnjim iskustvima puta u Belu Crkvu, bliže 3 sata puta nego 2, ali ne marim. Wink

draganmlad reče do kraja decembra 2008 ja navijam da to bude što pre, ako ne već u novembru onda neka bude prva subota u decembru što je 06.12.2008.
acadns
Regrut
Regrut

Pridružio: 29 Jun 2007

PorukaPoslao: Sre Okt 08, 2008 6:44 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Pozdrav svima !

slobodan ::

A. Mesto
1. Vr�ac

B. Termin
- jedna od subota u decembru (mislim da je subota realno najprakti�nije re�enje)

C. Zainteresovani
1. slobodan
2. Zed McJack
3. brki
4. plb
5. Salex + ostala ekipa iz Zrenjanina (napraviti spisak), ukupno Nzr
((4+Nzr)+1). zokk2304
((4+Nzr)+2). draganmlad
((4+Nzr)+3). acadns

Svi zainteresovani neka se priklju�e i dopi�u se u ove liste �uvenom Copy-Paste metodom. Kada skupimo kriti�nu masu, onda mo�emo dalje konkretnije.

.

Nisam nesto aktivan u smislu konkretne komunikacije ali svakodnevno pratim razvoj dogadjaja i koristim Vasa iskustva koja su i te kako primenljiva. Rado bih se sa Vama druzio pa se evo prijavljujem.
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
draganmlad
Kaplar
Kaplar

PorukaPoslao: Sre Okt 08, 2008 12:26 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Hvala na odzivu,

Neka mi se jave organizatori prvog, i drugog susreta (moze i kolega iz Uljme), cisto da mi daju sugestije i predloge.

Kazite mi sa kolikim brojem cemo da pocnemo organizaciju.

Neka svako da predlog koju subotu da se sastanemo i od koliko sati, vecina odlucuje (nadam se da se slazete)

Pozdrav
Nazad na vrh
draganmlad
Kaplar
Kaplar

PorukaPoslao: Sre Okt 08, 2008 12:34 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Molim Administratora,

da okupljanje prikaze na sajtu kao UDARNU I NOVU VEST da bi svi mogli da vide cim pogledaju sajtu.

A sve Vas molim da to objavite sirom Srbije na svim sajtovima (u zavisnosti od Vasih mogucnosti), verujem da nas fox-ce ima puno vise.

Pozdrav
Nazad na vrh
velanac
Kaplar
Kaplar

Pridružio: 16 Dec 2006

PorukaPoslao: Čet Okt 09, 2008 8:50 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

"Draganmlad" poslao sam ti privatnu poruku ali nisam siguran dali one funkcionišu.Evo mojih brojeva 0641299066 ili 013898874.Ovo možda nije poruka za ovu temu ali nemam drugog načuna da se javim čoveku .Čujemo se.Vladimir.
Nazad na vrh
draganmlad
Kaplar
Kaplar

PorukaPoslao: Čet Okt 09, 2008 8:59 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Ok

Zovem te
Nazad na vrh
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati    FoxPro forum -> Konferencije, sastanci, druženje Sva vremena su GMT + 1 sat
Idi na stranu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeći
Strana 1 od 5

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu