FoxPro forum FoxPro
Fox drangulije i druge sitnice

FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe   Registruj seRegistruj se 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

FoxPro Usergroup Srbija susret broj 3
Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeći

Napiši novu temu   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati    FoxPro forum -> Konferencije, sastanci, druženje
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
brki
Kaplar
Kaplar

Pridružio: 01 Nov 2006

PorukaPoslao: Uto Nov 11, 2008 12:20 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Kao što rekoh, sve osim 06.12. mi odgovara.

3.brki 20.12.2008
slobodan
Poručnik
Poručnik

Pridružio: 01 Nov 2006

PorukaPoslao: Uto Nov 11, 2008 2:07 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

I meni odgovara, i slažem se sa Zed McJack-om oko izjašnjavanja - pošto je organizator predložio termin, draganmlad treba da kaže i do kog datuma će se prihvatati i drugi predlozi (npr. do kraja sledeće sedmice, tj. do 22.nov.). Posle toga, ako nema drugih predloga, smatramo da svi koji su se do tada prijavili a nemaju drugi predlog, prihvataju taj dan kao definitivan. Kad se pripremi organizacija, organizator neka napravi predračun i definiše kotizaciju, tj. iznos učešća u troškovima po svakom posetiocu. Uplata kotizacije (rok za to takođe treba da bude malo ranije, za slučaj eventualnog otkazivanja skupa) se smatra konačnom prijavom.

I, trebalo bi da se još poradi na pripremi sadržaja sastanka, tj. da se najave izlagači sa svojim temama.
draganmlad
Kaplar
Kaplar

Pridružio: 28 Jan 2008

PorukaPoslao: Čet Nov 13, 2008 9:42 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

I dalje bih Vas zamolio da se izjasnjavate po pitanju datuma organizacije, kako bi sve na vreme rezervisao i pripremio.

Takodje bih Vas zamolio i da se prijavite da aktivno ucestvujete na predavanjima sa svojom odabranom temom, odnosno javljate se predavaci, koliko mi je poznato javio se samo gosp. Slobodan.

Svih 17 prijavljenih (i buducih ucesnika) koji se jave do 25 novembra 2008 godine, i daju svoj predlog datuma odrzavanja termina organizacije smatrace se korektnim i vecina ce odluciti kako je glasala
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Zed McJack
Site Admin
Site Admin

Pridružio: 31 Okt 2006

PorukaPoslao: Čet Nov 13, 2008 11:33 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Mene recimo zanima da li si kontaktirao našeg kolegu velanca, jer je on bio na prethodna 2 skupa, pa može da ti pomogne?
Kolko vidim lokaciju za sada još nemamo?
Što se tiče predavača tu smo uvek tanki, al možda bi mogao neko od Zrenjaninaca da uskoči a?
velanac
Kaplar
Kaplar

Pridružio: 16 Dec 2006

PorukaPoslao: Čet Nov 13, 2008 4:32 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Evo da se javim i ja.Upoznao sam Dragana i opisao mu kako su izgledala prosla dva skupa.Glasanje je nepotrebno, protiv predlozenog datuma se niko nebuni a ako neko i ima neko nesto protiv tog datuma naka se izjasni do ponedeljka (17.11.2008), u suprotnom nema razloga da datum ne usvojimo.Oko tema sta reci koliko se skupi skupi i ovako se one cesto namecu same i neverujem da ce nam biti dosadno Smile .Pozdrav svima.
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora
Salex
Kaplar
Kaplar

Pridružio: 20 Apr 2007

PorukaPoslao: Pon Nov 17, 2008 2:51 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

velanac ::
Evo da se javim i ja.Upoznao sam Dragana i opisao mu kako su izgledala prosla dva skupa.Glasanje je nepotrebno, protiv predlozenog datuma se niko nebuni a ako neko i ima neko nesto protiv tog datuma naka se izjasni do ponedeljka (17.11.2008), u suprotnom nema razloga da datum ne usvojimo.Oko tema sta reci koliko se skupi skupi i ovako se one cesto namecu same i neverujem da ce nam biti dosadno Smile .Pozdrav svima.

Slažem se i sa terminom i sa ovim oko tema. Moj predlog je sledeći: trenutno se u firmi bavimo konekcijama na SQL server iz Fox-a, i nailazimo na kojekve probleme. Bilo bi dobro da to bude jedna od tema, i to u vidu rasprave/razgovora. Tako da niko ne mora formalno da se pojavi kao "predavač" ali će svakako oni koji imaju više iskustva uzeti učešća u temi.
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora
draganmlad
Kaplar
Kaplar

PorukaPoslao: Uto Nov 18, 2008 12:37 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Dogovoreno je da se sastanak odrzi 20 decembra u 10h u Vrscu

Molim administratora da to objavi na sajtu

Mesto odrzavanja ce se kasnije objaviti
Nazad na vrh
Zed McJack
Site Admin
Site Admin

PorukaPoslao: Uto Nov 18, 2008 12:59 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

draganmlad ::
Dogovoreno je da se sastanak odrzi 20 decembra u 10h u Vrscu

Molim administratora da to objavi na sajtu

Mesto odrzavanja ce se kasnije objaviti

done!
vargam
Regrut
Regrut

Pridružio: 17 Apr 2007

PorukaPoslao: Pet Nov 21, 2008 8:44 am    Naslov: eto i mene Odgovoriti sa citatom

Jedan od navedenih YuTeam-ovaca, datum odgovara.
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
Zed McJack
Site Admin
Site Admin

PorukaPoslao: Ned Dec 07, 2008 11:50 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Pošto smo na dve nedelje od skupa zanima me ima li nekih novosti ili detalja, malko mi je previše tiho? Confused
draganmlad
Kaplar
Kaplar

PorukaPoslao: Pon Dec 08, 2008 12:39 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Vrse se progovori u kojem hotelu ce se odrzati skup, za koj dan ce se sve objaviti.
Nazad na vrh
draganmlad
Kaplar
Kaplar

PorukaPoslao: Uto Dec 09, 2008 12:58 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Posto su svi detalji dogovoreni, molim administratora da objavi na sajtu,

Da je skup programera Visual FoxPro u Vrscu, dana 20 decembra 2008 godinu u 10 casova u hotelu "Vila Breg" hotel sa 5 zvezdica, pogledajte sajt www.villabreg.com (kongresna sala), rucak je u 14h, tipa svedskog stola.

Svaki ucesnik placa 1000 dinara (uracunat je svedski sto i jedno pice u tu cenu).

Skup pocinje od 10 casova do 20 casova.

Obezbedjen je projektor i platno za projektor u samoj sali.

Obezbedjeni sponzori.

Obezbedjeni su i televizijske kuce RTS, (BANAT, LAV ovo su lokalne tv kuce), a u pregovorima smo i sa jos par televizijskih kuca.

Molim da se predavaci za skup koji se odrzava jave.

Kongresna sala prima do 140 ljudi

Ovim putem pozivam gosp. Mishel da se odazove skup i da bude jedan od predavaca, a gosp. Slobodan se prijavio skupu.

Pozdrav
Nazad na vrh
derrad
Kaplar
Kaplar

Pridružio: 13 Nov 2006

PorukaPoslao: Uto Dec 09, 2008 2:39 pm    Naslov: NIŠTA SE NE DEŠAVA Odgovoriti sa citatom

Pošto vec duže vreme nema postova na ovoj temi samo me interesuje hoce li biti skupa ili se odustalo.
Puno pozdrava
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora MSN Messenger
derrad
Kaplar
Kaplar

Pridružio: 13 Nov 2006

PorukaPoslao: Uto Dec 09, 2008 2:42 pm    Naslov: Greska Odgovoriti sa citatom

Nisam pregledao zadnju stranu. Izvinjavam se.
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora MSN Messenger
draganmlad
Kaplar
Kaplar

PorukaPoslao: Uto Dec 09, 2008 3:04 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Prijavila se jos jedna TV kuca da napravi kratku reportazu o programerima u Vrscu
Nazad na vrh
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati    FoxPro forum -> Konferencije, sastanci, druženje Sva vremena su GMT + 1 sat
Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeći
Strana 3 od 5

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu