FoxPro forum FoxPro
Fox drangulije i druge sitnice

FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe   Registruj seRegistruj se 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

Novi CodeCamp - pripreme

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    FoxPro forum -> Konferencije, sastanci, druženje
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
derrad
Kaplar
Kaplar

Pridružio: 13 Nov 2006

PorukaPoslao: Čet Feb 25, 2010 9:18 am    Naslov: Novi CodeCamp - pripreme Odgovoriti sa citatom

Pocele su pripreme za novi CodeCamp pa ako neko ima vremene i zelje da vidi i cuje kamo ide ovaj nas poslic i sta je novo i interesantno, nek pogleda http://codecamp.msforge.net/Default.aspx. Sa proslog CodeCampa sam preneo moje utiske i prikazao predavanja u par recenica. Mislim da forumasi koji su u prilici treba da posete ovaj skup, pa malo da diskutujemo o njemu na nasem sledecem viđenju.
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora MSN Messenger
Zed McJack
Site Admin
Site Admin

Pridružio: 31 Okt 2006

PorukaPoslao: Čet Feb 25, 2010 6:29 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Link je faličan, vraća 404 "File or directory not found" Shocked

EDIT Jedva sam našao grešku, ali sam ipak uspeo. Wink Naime u linku postoji i tačka iza aspx , koja je višak, znači ispravan link je http://codecamp.msforge.net/Default.aspx
derrad
Kaplar
Kaplar

Pridružio: 13 Nov 2006

PorukaPoslao: Pet Feb 26, 2010 8:39 am    Naslov: Ja sam kriv Odgovoriti sa citatom

Mora da sam je ja postavio kada sam kucao.
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora MSN Messenger
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Odgovori na poruku    FoxPro forum -> Konferencije, sastanci, druženje Sva vremena su GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu