FoxPro forum FoxPro
Fox drangulije i druge sitnice

FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe   Registruj seRegistruj se 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

Sastanak

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    FoxPro forum -> Konferencije, sastanci, druženje
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
MrNash
Kaplar
Kaplar

Pridružio: 11 Sep 2008

PorukaPoslao: Čet Maj 06, 2010 9:21 pm    Naslov: Sastanak Odgovoriti sa citatom

Pozdrav svima!
Interesuje me da li ce uskoro u Srbiji biti organizovan neki sastanak FoxPro programera?
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
slobodan
Poručnik
Poručnik

Pridružio: 01 Nov 2006

PorukaPoslao: Uto Maj 11, 2010 3:04 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Što bi rek'o Čeda - "od nas zavisi".

Potrebna je inicijativa, malo dobro volje i angažovanja oko organizacije, opredlozi tema, kritična masa zainteresovanih. Do sada smo sami organizovali nekoliko skupova a kao jedan od učesnika svih dosadašnjih mogu da se izjasnim vrlo pozitivno. Na svakom su se mogle čuti neke nove i/ili interesantne stvari, naučiti ponešto, "ukrasti" poneka ideja itd. Najveća vrednost je možda ipak druženje i ono što ostaje posle toga a to je uspostavljanje bližeg kontakta kao podloge za neku buduću saradnju.
derrad
Kaplar
Kaplar

Pridružio: 13 Nov 2006

PorukaPoslao: Čet Maj 13, 2010 2:04 pm    Naslov: Bice Bice Odgovoriti sa citatom

Mislim da sacekamo da se Boba vrati iz Praga. Pa pored piva i kobasica koje je tamo izjeo i popio da cujemo sta ima novo u svetu. Pa da se onda posle letnje pauze vidimo. Mislim da je pocetak Septembra ogovarajuci termin. Naravno zadnji put smo se dogovorili da to bude Becej. I zato loptica ka Beceju. Mene vec ljudi pitaju i sada imam sta da kazem, da opet ja ne budem taj koji ....
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora MSN Messenger
slobodan
Poručnik
Poručnik

Pridružio: 01 Nov 2006

PorukaPoslao: Čet Maj 13, 2010 10:18 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

@derrad: Moram da se odmah nadovežem - ove godine DevCon-a u Pragu neće biti, bar ne u obliku kojem je do sada bio. Ustvari, on je već održan u aprilu, ali kao deo češkog MS TechEd-a -> pogledati post na: http://www.subakov.com/forum/viewtopic.php?t=857
Umesto toga, ako Bog da sreće i zdravlja, planiram da ove godine stignem do SWfox-a čiju najavu sam već postovao na ovom forumu pre nekoliko dana. Kako je to tek u oktobru, mislim da možda ipak ne treba čekati do tada nego iskoristiti lepše letnje vreme za skup. Alternativa bi mogla biti kraj oktobra, kada bih mogao pripremiti mali feedback sa SWfox-a. Što se lokacije i "domaćinovanja" tiče, nemam ništa protiv da to bude u Bečeju. Ima nas ovde preko nekoliko, pa ako se opet svi angažujemo neće biti problem...
paki
Regrut
Regrut

Pridružio: 30 Maj 2010

PorukaPoslao: Ned Maj 30, 2010 6:49 pm    Naslov: Hoće li biti nekog okupljanja uskoro? Odgovoriti sa citatom

Zdravo ljudi,

Hoće li biti nekog okupljanja uskoro? Voleo bih da se upoznamo i vidimo na koji način msforge.net može da pomogne

Pozdrav
Ivan
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora MSN Messenger
derrad
Kaplar
Kaplar

Pridružio: 13 Nov 2006

PorukaPoslao: Čet Jun 03, 2010 8:31 am    Naslov: Pozdrav Pakiju Odgovoriti sa citatom

Posto vidim da se Paki pridruzio, pozdravljam ga i porucujem mu da svoje obecanje da cu ga pozvati kada bude skup nisam zaboravio. A tada cemo oko svih detalja da se dogovorimo. Skupa ce biti verovatno u septembru. Ali dogovoricemo se jos tacno kada.
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora MSN Messenger
nDragan
Kaplar
Kaplar

Pridružio: 07 Jan 2007

PorukaPoslao: Sub Avg 21, 2010 2:26 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Па како то договарање напредује? Ја рачунам на себе да ћу да дођем, него... где, кад?
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Odgovori na poruku    FoxPro forum -> Konferencije, sastanci, druženje Sva vremena su GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu