| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
| Autor |
Poruka |
MrNash Kaplar

Pridruio: 11 Sep 2008 Poruke: 50
|
Poslao: Čet Maj 06, 2010 9:21 pm Naslov: Sastanak |
|
|
Pozdrav svima!
Interesuje me da li ce uskoro u Srbiji biti organizovan neki sastanak FoxPro programera? |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
slobodan Poručnik

Pridruio: 01 Nov 2006 Poruke: 338 Lokacija: Bečej
|
Poslao: Uto Maj 11, 2010 3:04 pm Naslov: |
|
|
to bi rek'o Čeda - "od nas zavisi".
Potrebna je inicijativa, malo dobro volje i angaovanja oko organizacije, opredlozi tema, kritična masa zainteresovanih. Do sada smo sami organizovali nekoliko skupova a kao jedan od učesnika svih dosadanjih mogu da se izjasnim vrlo pozitivno. Na svakom su se mogle čuti neke nove i/ili interesantne stvari, naučiti poneto, "ukrasti" poneka ideja itd. Najveća vrednost je moda ipak druenje i ono to ostaje posle toga a to je uspostavljanje blieg kontakta kao podloge za neku buduću saradnju. _________________ Postoji 10 vrsta ljudi: oni koji razumeju binarne brojeve i oni drugi.
 |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
derrad Kaplar

Pridruio: 13 Nov 2006 Poruke: 59 Lokacija: Pancevo
|
Poslao: Čet Maj 13, 2010 2:04 pm Naslov: Bice Bice |
|
|
| Mislim da sacekamo da se Boba vrati iz Praga. Pa pored piva i kobasica koje je tamo izjeo i popio da cujemo sta ima novo u svetu. Pa da se onda posle letnje pauze vidimo. Mislim da je pocetak Septembra ogovarajuci termin. Naravno zadnji put smo se dogovorili da to bude Becej. I zato loptica ka Beceju. Mene vec ljudi pitaju i sada imam sta da kazem, da opet ja ne budem taj koji .... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
slobodan Poručnik

Pridruio: 01 Nov 2006 Poruke: 338 Lokacija: Bečej
|
Poslao: Čet Maj 13, 2010 10:18 pm Naslov: |
|
|
@derrad: Moram da se odmah nadoveem - ove godine DevCon-a u Pragu neće biti, bar ne u obliku kojem je do sada bio. Ustvari, on je već odran u aprilu, ali kao deo čekog MS TechEd-a -> pogledati post na: http://www.subakov.com/forum/viewtopic.php?t=857
Umesto toga, ako Bog da sreće i zdravlja, planiram da ove godine stignem do SWfox-a čiju najavu sam već postovao na ovom forumu pre nekoliko dana. Kako je to tek u oktobru, mislim da moda ipak ne treba čekati do tada nego iskoristiti lepe letnje vreme za skup. Alternativa bi mogla biti kraj oktobra, kada bih mogao pripremiti mali feedback sa SWfox-a. to se lokacije i "domaćinovanja" tiče, nemam nita protiv da to bude u Bečeju. Ima nas ovde preko nekoliko, pa ako se opet svi angaujemo neće biti problem... _________________ Postoji 10 vrsta ljudi: oni koji razumeju binarne brojeve i oni drugi.
 |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
paki Regrut

Pridruio: 30 Maj 2010 Poruke: 1 Lokacija: Beograd
|
Poslao: Ned Maj 30, 2010 6:49 pm Naslov: Hoće li biti nekog okupljanja uskoro? |
|
|
Zdravo ljudi,
Hoće li biti nekog okupljanja uskoro? Voleo bih da se upoznamo i vidimo na koji način msforge.net moe da pomogne
Pozdrav
Ivan |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
derrad Kaplar

Pridruio: 13 Nov 2006 Poruke: 59 Lokacija: Pancevo
|
Poslao: Čet Jun 03, 2010 8:31 am Naslov: Pozdrav Pakiju |
|
|
| Posto vidim da se Paki pridruzio, pozdravljam ga i porucujem mu da svoje obecanje da cu ga pozvati kada bude skup nisam zaboravio. A tada cemo oko svih detalja da se dogovorimo. Skupa ce biti verovatno u septembru. Ali dogovoricemo se jos tacno kada. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
nDragan Kaplar

Pridruio: 07 Jan 2007 Poruke: 34 Lokacija: Virdinija
|
Poslao: Sub Avg 21, 2010 2:26 pm Naslov: |
|
|
Đа какО ŃĐž дОгОваŃаŃĐľ напŃодŃŃĐľ? Đа ŃаŃŃнаП на Ńойо да ŃŃ Đ´Đ° Đ´ĐžŃоП, ногО... гдо, кад? _________________ nemogu?e stvari radimo odmah, ?uda do sutra |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|