| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
| Autor |
Poruka |
slobodan Poručnik

Pridružio: 01 Nov 2006 Poruke: 338 Lokacija: Bečej
|
Poslao: Sub Okt 27, 2007 4:07 pm Naslov: |
|
|
Upravo se vracamo sa skupa u Zrenjaninu, jezdimo kroz banatsku ravnicu. Prvi utisci - sastanak uspeo, korisne diskusije, prijatno druzenje, ljubazni domacini, organizacija bez greske...
Nismo nagovestili termin i mesto sledeceg susreta, ali evo ja se vec sada prijavljujem  _________________ Postoji 10 vrsta ljudi: oni koji razumeju binarne brojeve i oni drugi.
 |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
brki Kaplar

Pridružio: 01 Nov 2006 Poruke: 35 Lokacija: Be?ej
|
Poslao: Sub Okt 27, 2007 6:06 pm Naslov: |
|
|
| slobodan :: | Upravo se vracamo sa skupa u Zrenjaninu, jezdimo kroz banatsku ravnicu. Prvi utisci - sastanak uspeo, korisne diskusije, prijatno druzenje, ljubazni domacini, organizacija bez greske...
Nismo nagovestili termin i mesto sledeceg susreta, ali evo ja se vec sada prijavljujem  |
Kao i Slobodan pun sam lepih utisaka iz Zrenjanina i mogu slobodno da kažem da je ovaj skup odlično organizovan. Nadam se iskreno da ćemo se uskoro sastati i nastaviti sa ovim načinom okupljanja. Sad samo da neko od učesnika da predlog o narednoj lokaciji pa da već tada polako počnemo da postavljamo teme i da se ima vremena za razradu tih tema.
Naravno, kao i Boba ja se javljam već sada za naredni skup!!  _________________ BRKETA NAJSTRAŠNIJI-Ako imate problema sa datumom na ra?unaru TAJ SAM!!!!! |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
velanac Kaplar

Pridružio: 16 Dec 2006 Poruke: 68 Lokacija: Uljma
|
Poslao: Ned Okt 28, 2007 11:52 am Naslov: |
|
|
| Prenosim pozitivne utiske mene i mojih prijatelje i ujedno se zahvaljujem domacinima na gostoprinstvu.Pozdrav |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
acadns Regrut

Pridružio: 29 Jun 2007 Poruke: 15 Lokacija: Novi Sad
|
Poslao: Pon Okt 29, 2007 7:31 am Naslov: |
|
|
Sta reci, HVALA domacinima, hvala i gostima, organizacija odlicna, izlaganja i diskusija izuzetno poucna. Druzenje uz zajednicke teme, ima li ista bolje. Svima veliki pozdrav uz nadu i zelju da ce se isto ponoviti.
Pozdrav ! |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Michael Poručnik

Pridružio: 11 Nov 2006 Poruke: 488 Lokacija: Novi Sad
|
Poslao: Pon Okt 29, 2007 10:43 am Naslov: |
|
|
Vidim da ste svi zadovoljni tako da je i meni drago sto je vama drago iako nisam bio  _________________ Resistance is futile.
 |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
zokk2304 Regrut

Pridružio: 01 Nov 2006 Poruke: 17 Lokacija: Be?ej
|
Poslao: Pon Okt 29, 2007 12:05 pm Naslov: Lepo lepo fino fino |
|
|
Pridružujem se pohvalama , domaćicama svaka čast ( ništa manje domaćinima ) sve je bilo ok. Nego neko reče u naslovu "slike"? , pa me zanimaju, ajde da malo "poguramo" administratora da omogući ljudima da pošalju slike da bi ih videli. Pozdrav svima zokk! _________________ Pripada ti onoliko znanja koliko znaš da pitaš |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Zed McJack Site Admin

Pridružio: 31 Okt 2006 Poruke: 258 Lokacija: Bečej
|
Poslao: Pon Okt 29, 2007 12:18 pm Naslov: Re: Lepo lepo fino fino |
|
|
| zokk2304 :: | Pridružujem se pohvalama , domaćicama svaka čast ( ništa manje domaćinima ) sve je bilo ok. Nego neko reče u naslovu "slike"? , pa me zanimaju, ajde da malo "poguramo" administratora da omogući ljudima da pošalju slike da bi ih videli. Pozdrav svima zokk! |
Malo vam je težak taj zadatak oko guranja administratora, možda je bolje da ga kotrljate?
Elem, slike su već uploadovane na server, samo ih još ne vidite
Michael mi dade ideju da napravim statične strane sa slikama da ne preopterećujemo učitavanje stranica foruma bez potrebe, pa sam prihvatio tu ideju.
To sve samo znači da ćete morati sačekati još recimo ...sat vremena? _________________ Mrav od 120 kg |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Zed McJack Site Admin

Pridružio: 31 Okt 2006 Poruke: 258 Lokacija: Bečej
|
Poslao: Pon Okt 29, 2007 2:07 pm Naslov: |
|
|
Evo stranice, sklepao sam je na brzinu, na njoj imate thumbnails-e(150-113 pixela) na koje možete klicati(što bi rekao gazda firme u kojoj radim) pa će vam se otvoriti veća slika.
Slike su u formatu 800x600 kompresovane su u JPG na 30%, ali ako neko ima želju da dobije originalne slike, samo nek se javi.
Uživajte...  _________________ Mrav od 120 kg |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Salex Kaplar

Pridružio: 20 Apr 2007 Poruke: 22 Lokacija: Zrenjanin
|
Poslao: Pon Okt 29, 2007 7:33 pm Naslov: |
|
|
Drago mi je da su utisci pozitivni.