FoxPro forum FoxPro
Fox drangulije i druge sitnice

FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe   Registruj seRegistruj se 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

Utisci, slike i ostalo sa skupa u Zrenjaninu 27.10.2007

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    FoxPro forum -> Konferencije, sastanci, druženje
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
slobodan
Poručnik
Poručnik

Pridružio: 01 Nov 2006

PorukaPoslao: Sub Okt 27, 2007 4:07 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Upravo se vracamo sa skupa u Zrenjaninu, jezdimo kroz banatsku ravnicu. Prvi utisci - sastanak uspeo, korisne diskusije, prijatno druzenje, ljubazni domacini, organizacija bez greske...
Nismo nagovestili termin i mesto sledeceg susreta, ali evo ja se vec sada prijavljujem Smile
brki
Kaplar
Kaplar

PorukaPoslao: Sub Okt 27, 2007 6:06 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

slobodan ::
Upravo se vracamo sa skupa u Zrenjaninu, jezdimo kroz banatsku ravnicu. Prvi utisci - sastanak uspeo, korisne diskusije, prijatno druzenje, ljubazni domacini, organizacija bez greske...
Nismo nagovestili termin i mesto sledeceg susreta, ali evo ja se vec sada prijavljujem Smile

Kao i Slobodan pun sam lepih utisaka iz Zrenjanina i mogu slobodno da kažem da je ovaj skup odlično organizovan. Nadam se iskreno da ćemo se uskoro sastati i nastaviti sa ovim načinom okupljanja. Sad samo da neko od učesnika da predlog o narednoj lokaciji pa da već tada polako počnemo da postavljamo teme i da se ima vremena za razradu tih tema.
Naravno, kao i Boba ja se javljam već sada za naredni skup!! Wink
velanac
Kaplar
Kaplar

Pridružio: 16 Dec 2006

PorukaPoslao: Ned Okt 28, 2007 11:52 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Prenosim pozitivne utiske mene i mojih prijatelje i ujedno se zahvaljujem domacinima na gostoprinstvu.Pozdrav
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora
acadns
Regrut
Regrut

Pridružio: 29 Jun 2007

PorukaPoslao: Pon Okt 29, 2007 7:31 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Sta reci, HVALA domacinima, hvala i gostima, organizacija odlicna, izlaganja i diskusija izuzetno poucna. Druzenje uz zajednicke teme, ima li ista bolje. Svima veliki pozdrav uz nadu i zelju da ce se isto ponoviti.

Pozdrav !
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
Michael
Poručnik
Poručnik

Pridružio: 11 Nov 2006

PorukaPoslao: Pon Okt 29, 2007 10:43 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Vidim da ste svi zadovoljni tako da je i meni drago sto je vama drago iako nisam bio Very Happy

Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora MSN Messenger
zokk2304
Regrut
Regrut

PorukaPoslao: Pon Okt 29, 2007 12:05 pm    Naslov: Lepo lepo fino fino Odgovoriti sa citatom

Pridružujem se pohvalama , domaćicama svaka čast ( ništa manje domaćinima Laughing ) sve je bilo ok. Nego neko reče u naslovu "slike"? , pa me zanimaju, ajde da malo "poguramo" administratora da omogući ljudima da pošalju slike da bi ih videli. Pozdrav svima Cool zokk!
Zed McJack
Site Admin
Site Admin

Pridružio: 31 Okt 2006

PorukaPoslao: Pon Okt 29, 2007 12:18 pm    Naslov: Re: Lepo lepo fino fino Odgovoriti sa citatom

zokk2304 ::
Pridružujem se pohvalama , domaćicama svaka čast ( ništa manje domaćinima Laughing ) sve je bilo ok. Nego neko reče u naslovu "slike"? , pa me zanimaju, ajde da malo "poguramo" administratora da omogući ljudima da pošalju slike da bi ih videli. Pozdrav svima Cool zokk!

Malo vam je težak taj zadatak oko guranja administratora, možda je bolje da ga kotrljate? Laughing

Elem, slike su već uploadovane na server, samo ih još ne vidite Wink

Michael mi dade ideju da napravim statične strane sa slikama da ne preopterećujemo učitavanje stranica foruma bez potrebe, pa sam prihvatio tu ideju.
To sve samo znači da ćete morati sačekati još recimo ...sat vremena?
Zed McJack
Site Admin
Site Admin

Pridružio: 31 Okt 2006

PorukaPoslao: Pon Okt 29, 2007 2:07 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Evo stranice, sklepao sam je na brzinu, na njoj imate thumbnails-e(150-113 pixela) na koje možete klicati(što bi rekao gazda firme u kojoj radim) pa će vam se otvoriti veća slika.

Slike su u formatu 800x600 kompresovane su u JPG na 30%, ali ako neko ima želju da dobije originalne slike, samo nek se javi.

Uživajte... Wink
Salex
Kaplar
Kaplar

Pridružio: 20 Apr 2007

PorukaPoslao: Pon Okt 29, 2007 7:33 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Drago mi je da su utisci pozitivni.
A nakon klicanja sam zakljucio sledece:

1. slike su lepe
2. nasa je najlepsa (sekretarica)
3. skup je bio super, iako organizatori i nisu neki
4. sledeci skup bi mogao da bude u Pragu, recimo
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Odgovori na poruku    FoxPro forum -> Konferencije, sastanci, druženje Sva vremena su GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu