|
FoxPro Fox drangulije i druge sitnice
|
| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
| Autor |
Poruka |
Zed McJack Site Admin

Pridružio: 31 Okt 2006 Poruke: 259 Lokacija: Bečej
|
Poslao: Pon Dec 22, 2008 7:42 am Naslov: Utisci, slike itd sa FPUS skupa br 3. u Vršcu 20.12.2008. |
|
|
Loknuo sam onu prethodnu temu oko priprema a otvorio novu.
Šta reći...
Skupu je prisustvovalo 14-toro ljudi.
Kako je obećao slobodan je pokazao nekoliko rešenja za svoje problemčiće + par trikova.
Osim toga, imali smo još jedino raspravu o tome šta i kako dalje, gde je Rale - derrad po kazao svoje liderske sposobnosti i tako smo dobili termin sledećeg održavanja i to septembar 2009.
Jedna od tema za sledeći skup trebalo bi da bude predstavljena od strane momaka iz Code System-a iz Pančeva, a ticala bi se rada sa Galeb fiskalnim štampačima. U pauzama sam slušao malo o tome i meni je već zanimljivo, doduše meni je zanimljivo sve što nisam radio
Ja sam malko nabacivao da ćemo poneti gas maske na sledeći skup, jer svi znamo kako je prijatno i zdravo disati u Pančevu, ali Rale i ostali Pančevci nisu izričito rekli da će skup organizovati, mada jesu pomenuli dislociranje skupa u Deliblatsku Peščaru i neki ugostiteljski objekat kojem sam zaboravio ime.
Ja odmah pristajem, čerga je spremna samo da se ide digod
Pozdravljam, sve i one koji su bili i onime koji nisu mogli ovoga puta da dobace do Vršca, trebalo bi da svi već sada planiramo da te subote u septembru budemo slobodni i da se vidimo.
Slike što su ih uslikali slobodan, draganmlad i radosav a možda i još poneko ćemo okačiti na statične stranice dok mi ih svi šibnete emailom ili ih zakačite na neki file share da ih skinem.
Dosta sam gnjavio, ajd sad malo i drugi nek kažu nešto  _________________ Mrav od 120 kg |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
vargam Regrut

Pridružio: 17 Apr 2007 Poruke: 7 Lokacija: Zrenjanin
|
Poslao: Pon Dec 22, 2008 8:44 pm Naslov: septembarski i po koji light sqp |
|
|
Skroz podržavam predlog da se susreti tipa ovog od subote održavaju jednom godišnje i smatram da je septembar pravi izbor.
Takođe, mislim da bi bilo od koristi da se bar jednom, možda posle gužve oko završnih računa, kako je neko pomenuo, nađemo u manje formalnoj varnijanti. Bez neke velike organizacije, prezentacija i insistiranju na temama. Verujem da bi se teme a i neka konstruktivna rasprava same nametnule uz pivce ili kome već šta prija...
Znači, tipa ... te i te subote, restoran/bašta ta i ta, ko god došo - dobrodošo.
Imam utisak da je od septembra do septembra malo duuuugaÄŤak period da se ne okupimo.
... a sad malo vi  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Zed McJack Site Admin

|
Poslao: Uto Dec 23, 2008 7:26 am Naslov: |
|
|
| vargam :: | | Takođe, mislim da bi bilo od koristi da se bar jednom, možda posle gužve oko završnih računa, kako je neko pomenuo, nađemo u manje formalnoj varnijanti. Bez neke velike organizacije, prezentacija i insistiranju na temama. Verujem da bi se teme a i neka konstruktivna rasprava same nametnule uz pivce ili kome već šta prija... |
Što se našeg sela tiče ja bih reko da smo mi uvek za! _________________ Mrav od 120 kg |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
suvacarov Kaplar

Pridružio: 27 Okt 2007 Poruke: 35 Lokacija: Uljma - Pancevo
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
derrad Kaplar

Pridružio: 13 Nov 2006 Poruke: 59 Lokacija: Pancevo
|
Poslao: Čet Dec 25, 2008 8:54 pm Naslov: Gde su slike |
|
|
| Trebaju mi slike da imam dokaz da sam bio na skupu. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
suvacarov Kaplar

Pridružio: 27 Okt 2007 Poruke: 35 Lokacija: Uljma - Pancevo
|
Poslao: Pet Dec 26, 2008 8:42 pm Naslov: |
|
|
Poslao sam ti na mail...
Pozdrav |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Zed McJack Site Admin

|
Poslao: Sub Dec 27, 2008 2:33 pm Naslov: Re: Gde su slike |
|
|
| derrad :: | | Trebaju mi slike da imam dokaz da sam bio na skupu. |
ja se izvinjavam svima koji imaju ovakve probleme, ali sam bio zauzet, a i čekao sam da ostali pošalju svoje slike, ali su izgleda i oni zauzeti.
Biće slike od ponedeljka, bar ove što je suvacarov poslao. _________________ Mrav od 120 kg |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Zed McJack Site Admin

|
Poslao: Uto Dec 30, 2008 11:54 am Naslov: |
|
|
Slike su postavljene, pa izvol'te.
Osim suvacarov-a i slobodan je poslao slike.
Ako još neko ima slike, a ne mrzi ga da mi ih šibne na mail, mesta ima dovoljno za još... _________________ Mrav od 120 kg |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|