FoxPro forum FoxPro
Fox drangulije i druge sitnice

FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe   Registruj seRegistruj se 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

Utisci, slike itd sa FPUS skupa br 3. u Vršcu 20.12.2008.

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    FoxPro forum -> Konferencije, sastanci, druženje
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
Zed McJack
Site Admin
Site Admin

Pridružio: 31 Okt 2006

PorukaPoslao: Pon Dec 22, 2008 7:42 am    Naslov: Utisci, slike itd sa FPUS skupa br 3. u Vršcu 20.12.2008. Odgovoriti sa citatom

Loknuo sam onu prethodnu temu oko priprema a otvorio novu.
Šta reći...
Skupu je prisustvovalo 14-toro ljudi.
Kako je obećao slobodan je pokazao nekoliko rešenja za svoje problemčiće + par trikova.
Osim toga, imali smo još jedino raspravu o tome šta i kako dalje, gde je Rale - derrad po kazao svoje liderske sposobnosti Wink i tako smo dobili termin sledećeg održavanja i to septembar 2009.

Jedna od tema za sledeći skup trebalo bi da bude predstavljena od strane momaka iz Code System-a iz Pančeva, a ticala bi se rada sa Galeb fiskalnim štampačima. U pauzama sam slušao malo o tome i meni je već zanimljivo, doduše meni je zanimljivo sve što nisam radio Rolling Eyes

Ja sam malko nabacivao da ćemo poneti gas maske na sledeći skup, jer svi znamo kako je prijatno i zdravo disati u Pančevu, ali Rale i ostali Pančevci nisu izričito rekli da će skup organizovati, mada jesu pomenuli dislociranje skupa u Deliblatsku Peščaru i neki ugostiteljski objekat kojem sam zaboravio ime.
Ja odmah pristajem, čerga je spremna samo da se ide digod Cool

Pozdravljam, sve i one koji su bili i onime koji nisu mogli ovoga puta da dobace do Vršca, trebalo bi da svi već sada planiramo da te subote u septembru budemo slobodni i da se vidimo.

Slike što su ih uslikali slobodan, draganmlad i radosav a možda i još poneko ćemo okačiti na statične stranice dok mi ih svi šibnete emailom ili ih zakačite na neki file share da ih skinem.

Dosta sam gnjavio, ajd sad malo i drugi nek kažu nešto Wink
vargam
Regrut
Regrut

Pridružio: 17 Apr 2007

PorukaPoslao: Pon Dec 22, 2008 8:44 pm    Naslov: septembarski i po koji light sqp Odgovoriti sa citatom

Skroz podržavam predlog da se susreti tipa ovog od subote održavaju jednom godišnje i smatram da je septembar pravi izbor.

Takođe, mislim da bi bilo od koristi da se bar jednom, možda posle gužve oko završnih računa, kako je neko pomenuo, nađemo u manje formalnoj varnijanti. Bez neke velike organizacije, prezentacija i insistiranju na temama. Verujem da bi se teme a i neka konstruktivna rasprava same nametnule uz pivce ili kome već šta prija... Very Happy

Znači, tipa ... te i te subote, restoran/bašta ta i ta, ko god došo - dobrodošo.

Imam utisak da je od septembra do septembra malo duuuugaÄŤak period da se ne okupimo.

... a sad malo vi Smile
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
Zed McJack
Site Admin
Site Admin

PorukaPoslao: Uto Dec 23, 2008 7:26 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

vargam ::
Takođe, mislim da bi bilo od koristi da se bar jednom, možda posle gužve oko završnih računa, kako je neko pomenuo, nađemo u manje formalnoj varnijanti. Bez neke velike organizacije, prezentacija i insistiranju na temama. Verujem da bi se teme a i neka konstruktivna rasprava same nametnule uz pivce ili kome već šta prija...

Što se našeg sela tiče ja bih reko da smo mi uvek za!
suvacarov
Kaplar
Kaplar

Pridružio: 27 Okt 2007

PorukaPoslao: Sre Dec 24, 2008 10:24 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Fotke su poslate pre dva dana na zdravko@subakov.com
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora MSN Messenger
derrad
Kaplar
Kaplar

Pridružio: 13 Nov 2006

PorukaPoslao: Čet Dec 25, 2008 8:54 pm    Naslov: Gde su slike Odgovoriti sa citatom

Trebaju mi slike da imam dokaz da sam bio na skupu.
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora MSN Messenger
suvacarov
Kaplar
Kaplar

Pridružio: 27 Okt 2007

PorukaPoslao: Pet Dec 26, 2008 8:42 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Poslao sam ti na mail...
Pozdrav
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora MSN Messenger
Zed McJack
Site Admin
Site Admin

PorukaPoslao: Sub Dec 27, 2008 2:33 pm    Naslov: Re: Gde su slike Odgovoriti sa citatom

derrad ::
Trebaju mi slike da imam dokaz da sam bio na skupu.

Laughing
ja se izvinjavam svima koji imaju ovakve probleme, ali sam bio zauzet, a i čekao sam da ostali pošalju svoje slike, ali su izgleda i oni zauzeti.

Biće slike od ponedeljka, bar ove što je suvacarov poslao.
Zed McJack
Site Admin
Site Admin

PorukaPoslao: Uto Dec 30, 2008 11:54 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Slike su postavljene, pa izvol'te.
Osim suvacarov-a i slobodan je poslao slike.
Ako još neko ima slike, a ne mrzi ga da mi ih šibne na mail, mesta ima dovoljno za još...
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Odgovori na poruku    FoxPro forum -> Konferencije, sastanci, druženje Sva vremena su GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu